Loodgieter Den Haag van K.G. onderhoud & installatietechniek

Loodgieter Den Haag van K.G. onderhoud & installatietechniek

Maak nu een afspraak
Home/Loodgieter Den Haag

De enige loodgieter Den Haag die zowel door KvINL als N.V.P. erkend is

Zeker bij loodgieterswerkzaamheden waar met gas, water en stroom gerelateerde apparatuur gewerkt moet gaan worden, is uit het oogpunt van veiligheid en duurzaamheid van groot belang dat u kiest voor een erkende loodgieter Den Haag. Hij beschikt namelijk over de kennis en het vakmanschap die nodig zijn om de werkzaamheden volgens de wettelijke richtlijnen en voorschriften uit te kunnen voeren. Wanneer de werkzaamheden door een erkende loodgieter Den Haag zijn verricht heeft u de zekerheid, dat u hier zonder problemen duurzaam en veilig gebruik van kunt maken. Helaas toont de praktijk aan dat bedrijven en veel gezinnen hier niet bij stil staan. Vrijwel wekelijks komt de erkende CV monteur Den Haag van K.G. onderhoud levensgevaarlijke situaties tegen.

Maak nu direct een afspraak

Een erkende loodgieter is aangesloten bij de stichting KvINL of het N.V.P.

Waarschijnlijk zult u zich afvragen hoe u als bedrijf of particulier kunt achterhalen of een loodgieter in Den Haag erkend is. Dat is heel eenvoudig. Een erkende loodgieter Den Haag is aangesloten bij de  stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland of het Nederlands Vakman Platform. U kunt op de websites van KvINL en het N.V.P. zien of een loodgieter in Den Haag aangesloten en erkend is. Uitsluitend erkende loodgieters mogen de beschermde logo’s (keurmerken) op hun website of briefpapier plaatsen. Hier wordt streng op toegezien.

Onze loodgieter Den Haag is gespecialiseerd in CV en verwarming installaties

De erkende loodgieter Den Haag van K.G. onderhoud  en installatietechniek is gespecialiseerd in CV en verwarming installaties. U kunt 24/7 een beroep op hem doen voor merkonafhankelijk advies, onderhoud en storingen. Daarnaast kunt u onze erkende loodgieter Den Haag vanzelfsprekend ook inschakelen voor complexe en reguliere loodgieters werkzaamheden. Ondanks het kennisverschil zijn er geen prijsverschillen tussen een erkende en een niet erkende loodgieter Den Haag. Zie de rubriek tarieven op de website. Dat geldt wel voor de kwaliteit van het geleverde werk. De erkende loodgieter Den Haag van K.G. onderhoud & installatietechniek werkt volgens de wettelijke richtlijnen en gebruikt uitsluitend professionele materialen.

Bel voor een erkende loodgieter Den Haag

070 – 40 100 37