Merkonafhankelijke dealer garantie voor objectief advies CV installatie

Merkonafhankelijke dealer garantie voor objectief advies CV installatie

Maak nu een afspraak
Home/CV installatie

Bent u op zoek naar een nieuwe CV installatie en woonachtig in de regio Den Haag? Schakel dan voor een objectief en deskundig advies altijd een erkende CV monteur Den Haag die aangesloten is bij KvINL of het Nederlands Vakman Platform. Want een erkende cv monteur Den Haag is merkonafhankelijk dealer van alle A-merken centrale verwarming ketels. Wanneer de erkende CV monteur Den Haag van K.G. onderhoud & installatietechniek Den Haag inschakelt heeft u de zekerheid, dat u een maatwerk advies krijgt dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. De CV ketel die wij u adviseren sluit qua eigenschappen het beste hierop aan. Onze merkonafhankelijke CV monteur Den Haag is namelijk niet verplicht om een bepaald merk aan te bevelen, omdat wij anders van een bepaald merk het dealerschap niet mogen behouden.

Maak nu direct een afspraak
CV ketel onderhoud Den Haag
cv installatie Den Haag

Vraag bij diverse CV installateurs in de regio Den Haag en offerte aan

Veel CV installateurs zijn dealer van een bepaald merk. Om het dealerschap te mogen behouden moeten zij jaarlijks een bepaald aantal CV installaties van dat merk verkopen. Doen zij dat niet, dan wordt hen het dealerschap afgenomen. U begrijpt dat van een eerlijk en deskundig advies in veel gevallen dan ook geen sprake is. Kies daarom altijd voor een merkonafhankelijke dealer wanneer u in de regio Den Haag woont of hier met uw bedrijf gevestigd bent. Bij onze erkende cv monteur Den Haag die zowel erkend is door het KvINL als het N.V.P. staat uw persoonlijke situatie centraal en niet die van een dealer. Bovendien bent u in de meeste gevallen ook nog eens voordeliger uit, omdat wij uw CV installatie rechtstreeks bij de ‘fabriek’ bestellen. En op het gebied van garantie en service weet u dat gewerkt wordt volgens de wettelijke richtlijnen.

Kies voor de A-merk CV installatie die bij uw persoonlijke situatie past

De CV monteur in de regio Den Haag is erkend door het N.V.P. en het KvINL! Hij is merkonafhankelijk dealer van CV installatie A-merken als: Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Ferroli, Intergas, Remeha en Vaillant. Daarnaast staat hij garant voor een excellente service en een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van onze erkende cv monteur Den Haag dient u wel woonachtig of gevestigd te zijn in: Den HaagKijkduinLeidschendamLeidschenveen – YpenburgRijswijkScheveningenVoorburgWassenaar en Wateringen. Is dat het geval? Bel dan voor een maatwerk offerte telefoon

070 – 40 100 37