CV onderhoud zorgt voor besparing van tenminste €300

CV onderhoud zorgt voor besparing van tenminste €300

Maak nu een afspraak
Home/Onderhoud CV ketel

Dankzij periodiek onderhoud CV ketel door een erkende CV monteur Den Haag, die erkend is door bij het KvINL of het Nederlands Vakman Platform, bespaart u jaarlijks meer dan 300 euro. De cv monteur Den Haag van K.G. onderhoud & installatietechniek is zowel erkend door het N.V.P. én het KvINL. Hij verstaat zijn vak en werkt volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikanten. Hij controleert tijdens het onderhoud CV ketel standaard de fabrieksinstellingen van uw CV ketel. Wanneer tijdens het periodiek onderhoud CV ketel blijkt dat deze instellingen niet overeenkomen met de laatste richtlijnen en instructies van een fabrikant worden deze opnieuw voor u ingesteld. Op deze wijze wordt dankzij periodiek onderhoud CV ketel het maximale rendement uit uw CV installatie gehaald en dit zorgt bij een gemiddeld gasverbruik van 1.650 m3 voor een besparing van € 165,- per jaar.

Maak nu direct een afspraak
CV ketel onderhoud Den Haag
cv onderhoud

Nog meer voordelen dankzij periodiek CV onderhoud ketel

Periodiek CV onderhoud ketel zorgt naast een jaarlijkse besparing op uw stookkosten ook voor een langere levensduur van uw CV ketel. Onderdelen van uw CV ketel, die aan slijtage onderhevig zijn, worden op tijd vervangen waardoor u jaren langer probleemloos gebruik kunt blijven maken van uw huidige CV ketel. Dat levert u jaarlijks een besparing op van meer dan € 150,- Naast aanzienlijke financiële voordelen neemt dankzij periodiek CV onderhoud door een erkende CV monteur Den Haag de kans op storingen met meer dan 95% af. Wanneer u een periodiek onderhoud CV ketel contract bij de erkende cv monteur Den Haag heeft afgesloten krijgt u bij calamiteiten voorrang. U heeft er dan alles aan gedaan om uw CV ketel duurzaam te laten branden! Kortom periodiek CV onderhoud van uw ketel is een lucratieve investering waarmee u niet alleen jaarlijks honderden euro’s bespaart, maar de kans op een CV storing vrijwel uitsluit.

Periodiek CV onderhoud contracten voor een vast laag bedrag per jaar

Dankzij een periodiek CV onderhoud contract bespaart u tenminste € 300, – per jaar en kiest u voor zekerheid en een excellente service. Een belangrijke voorwaarde is wel, dat u het CV onderhoud aan uw ketel laat uitvoeren door een erkende CV monteur Den Haag die erkend is door het KvINL of het Nederlands Vakman Platform. K.G. onderhoud en installatietechniek kan u voor een vast laag bedrag per jaar deze garantie en service bieden. U kunt een beroep op onze erkende cv monteur Den Haag doen wanneer u woonachtig of met uw bedrijf gevestigd bent in het rayon Den Haag. Is dat het geval? Aarzel dan niet en bel

070 – 40 100 37