Erkende installateur Den Haag herkent u aan het logo

Erkende installateur Den Haag herkent u aan het logo

Maak nu een afspraak
Home/Erkende installateur Den Haag

Als CV installateur Den Haag erkend door KvINL en N.V.P.

Na 2018 mogen uitsluitend nog installateurs die erkend zijn storingen van uw CV ketel oplossen en het onderhoud van uw CV installatie verzorgen. De aanleiding van deze wettelijke maatregel zijn de vele doden die jaarlijks worden veroorzaakt door ondeugdelijke reparaties, kwaliteit van het periodiek onderhoud en de materialen die ter vervanging in een ketel worden gebruikt. Een erkende installateur Den Haag houdt zich aan de strenge richtlijnen die er gelden en gebruikt uitsluitend professionele materialen. U kunt een erkende installateur Den Haag onder meer herkennen aan het logo van het KvINL of het N.V.P. Deze logo’s mogen uitsluitend erkende installateurs op hun website plaatsen. Wanneer u twijfelt, of u wel te maken heeft met een erkende installateur Den Haag, raadpleeg dan de database van KvINL.

Maak nu direct een afspraak

Merkonafhankelijk dealer alle A-merken CV ketels

Wanneer uw CV ketel in Den Haag toe is aan vervanging is het belangrijk dat u een CV ketel koopt die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Maar al te vaak zien wij, dat de huidige CV ketel eigenlijk niet geschikt is voor de woning of het kantoor dat verwarmd moet worden. Soms is de capaciteit van de CV ketel te klein, maar net zo vaak zien we dat de capaciteit van de gekozen CV ketel te groot is. Er is niet gekeken naar de ruimtes die verwarmd moeten worden en hoe deze merendeels gebruikt worden. Men heeft niet het belang van de klant, maar dat van een CV ketel fabrikant centraal gezet. Wij zijn als erkende CV monteur Den Haag merkonafhankelijke dealer van alle A-merken cv ketels. Er wordt door onze erkende CV monteur Den Haag gekeken welke CV ketel het beste bij uw wensen aansluit.

Erkende CV installateur Den Haag voor advies, onderhoud en storingen

U kunt de erkende CV installateur Den Haag van K.G. onderhoud en & installatietechniek inschakelen voor advies, onderhoud en storingen. Voor meer informatie of snelle hulp kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen via telefoonnummer

070 – 40 100 37